+381 63 83 67 838 E-mail: rasadniksasa@gmail.com

slovoiz hobija 2001. godine počeli smo da se bavimo hortikluturom koja je vremenom preprasla u ozbiljan prodični biznis. Iz proizvodnog asortimana našeg rasadnika izdvajamo:

Našim iskustvom i stučnošću proizvodimo kvalitetne sadnice, odnegovane, zdrave i prave.

Bavimo se projektovanjem i izvodjenjem radova u oblasti uredjenja Vašeg životnog prostora. Uspešnost u realizaciji ovih projekata dokazuju zadovoljni klijenti širom Srbije, Bosne i Hercegovine. Jedan deo uredjenih vrtova i dvorišta možete pogledati i na našem sajtu u delu GalerijaNaša odgovornost, trud i poštenje doprineće da realizujemo sve Vaše ideje! Otvoreni smo za svaki vid saradnje pa nas slobodno možete kontaktirati.

 

logomlac


Ovlašceni smo distributer prvog srpskog MALČA za Zapadnu Srbiju.

 

 

S obzirom da pretežno uzgajamo četinare i ujedno ovaj deo proizvodnje predstavlja najveće intetresovanje u nastavku govorićemo prvenstveno o četinarima:

 

Četinari se uglavnom koriste za uređenje dvorišta i vrtova čija visina retko prelazi 5 do 6 metara i poželjne su za vaše vrtove i dvorišta. Sadnice četinara su uglavnom zelene boje, ali se mogu naći i u drugim bojama i oblicima. Poznati su po svom dugom životu i izrazitoj izdržljivosti, pa jednom uređen vrt njima često ostaje generacijama za uživanje.  cetinraonama2

U našem rasadniku sadnice četinara uzgajamo u zemlji ali i u saksijama. Orezivanjem se može dodatno istaći lepota sadnica pa se koriste kao žive ograde u naseljenim mestima kako bi zaštitile Vaše dvorište od buke i pogleda prolaznika. Sa patuljastim četinarskim sadnicama možete ulepšati vaš alpinetum ili neke od drugih malčiranih površine gde daju izuzetno lep kontrast i čine prostor još lepšim pa ih zato skoro svi inženjeri hortikulture preporučuju prilikom planiranja zelenih površina. Neke od glavnih karakteristika četinarskih vrsta je ta što podnose niske temperature pa i tokom zime daju živopisne boje vašem vrtu ili dvorištu. Otporne su na ekstremne klimatske uslove, kako na sunce i visoke temperature, tako i na niske temperature i mraz, i zbog toga ih možete pronaći u svim klimatskim područjima na planeti. Još jedna od prednosti četinara je takođe u održavanju, ako ih redovno zalivate i održavate sadnice neće odbacivati iglice i samim tim neće morati pospremati Vaš vrt ili dvorište.

Iz ponude izdvajamo

 cetinari      repromaterijla      liscari      siblje      malc

 

 

Prijatelji

 
 
 

 

 

Kontakt

RASADNIK ČETINARA SAŠA

Mike Vitomirovića br. 185

15350 Bogatić

Telefon:

+381 63 83 67 838 

E-mail:

rasadniksasa@gmail.com

Google Maps

  

 

 

© 2016 www.rasadniksasa.com. All Rights Reserved. Design by Novica.info